Hoe verwijder ik mijn account?
In uw instellingen, onder uw gegevens. Uw account wordt direct gesloten en alles erin wordt na 30 dagen gewist; tot die tijd kunt u het herstellen via de e-mail die wij u sturen.
De historie van een auto die u via een bevestigde verkoop hebt verkocht, blijft bij die auto en de nieuwe eigenaar. Al het andere wordt verwijderd.